Casos d’èxit

Casos d’èxit

Fons Next Generation

Fons Next Generation

RobinGood és beneficiària d’una subvenció que permetrà l’inici d’una nova línia de negoci amb el fi d’ampliar el seu catàleg comercial i arribar a nous clients.

Això és gràcies als fons Next Generation distribuïts per part de la Generalitat de Catalunya a través d’ACCIÓ.

Fons de fons

Fons de fons

El fons d’inversió de Venture Capital INCLIMO Climate Tech I, va aconseguir el suport financer de part de Fond-ICO Axis.

INCLIMO utilitzarà la inversió en més de 20 empreses en fases de maduresa més inicials, principalment espanyoles, però també europees.

ENISA

ENISA

Fuel Your Brands va rebre un préstec participatiu a través de la línia de finançament d’emprenedoria femenina digital d’ENISA.

Gràcies a aquesta inversió l’empresa va iniciar la seva expansió internacional a Mèxic i Colòmbia, així com la millora de funcionalitats a la seva plataforma.

 

Fons Next Generation

Fons Next Generation

L’empresa CONKAU ha participat com a consorci amb altres empreses per al desenvolupament d’una eina innovadora pel sector de la construcció.

Aquest finançament s’ha realitzat dins del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència dels fons Next Generation a Castella i Lleó.

 

Fons Next Generation

Fons Next Generation

Yumminn és una empresa de recent creació que ha aconseguit la subvenció d’una any de contracte per als treballadors que desenvolupin tecnologia, gràcies al finançament dels fons Next Generation a Catalunya.

Bonificacions de la SS

Bonificacions de la SS

Qualsevol empresa que tingui en plantilla a treballadors que desenvolupin el 85% de les seves activitats aplicat a la Investigació, Desenvolupament o Innovació tenen dret a l’estalvi del 40% de la base de contingències comuns del cost de l’empresa a la Seguretat Social.

 

Els nostres clients

Aquests són alguns dels clients que confien en nosaltres i els qui hem ajudat a créixer:

Desplaça cap amunt