Nosaltres

Nosaltres

Acompanyem

equips emprenedors

Som un equip de professionals compromesos amb proporcionar solucions de qualitat als nostres clients, garantint l’excel·lència en cada projecte que portem a terme.

Treballem línies estratègiques de sostenibilitat per empreses interessades en millorar les seves accions diàries i aconseguim les millors opcions de finançament públic per a projectes.

  • ESG
  • Descarbonización
  • Alineamiento con los Objetivos de Desarrollo Sostenible
  • Financiación pública
  • Subvenciones
  • Préstamos con condiciones preferentes y/o incentivos fiscales

Professionalisme:

Ens esforcem per proporcionar un servei confiable, puntual i de qualitat als nostres clients. Construïm relacions duradores basades en la confiança i la transparència.

Qualitat:

Valor clau que ens diferència, els nostre compromís ens porta a mantenir al estàndards ètics i de qualitat en allò que fem.

Enteniment

Ens posem en el lloc de l’emprenedor per donar-li suport des de l’empatia, comprenent les seves necessitats i proposant solucions adequades a cada situació.

Equip

María Alejandra Vivas

COO

Alba Balaguer Arias

Business Analyst

Series P és part d’INCLIMO, fons de Venture Capital especialitzat en Climate Tech, on es dona suport al talent disposat a innovar creant companyies d’alt creixement que inclinen la balança del futur a favor d’un món més sostenible per a les persones.

INCLIMO suma l’experiència d’especialistes en emprenedoria, venture capital, tecnologia i sostenibilitat.

Experts en transformar idees en empreses globals, invertint i ajudant a escalar models de negoci digitals, amb casos d’èxit com Glovo o Wallapop.

Grup empresarial, referent en els sectors de la tecnologia i enginyeria, serveis, construcció i materials amb una clara aposta per la innovació i el retorn a la societat.

Fernando Casado

General Partner - Doctor en economia i periodista especialitzat en desenvolupament global. Amb més de 8 anys d’experiència a la ONU, ha coordinat més de 100 projectes de cooperació internacional sobre estratègies sostenibles i ha publicat més de 50 informes estratègics sobre l’eficàcia de la cooperació, l’emergència climàtica i els models innovadors d’emprenedoria social.

Desplaça cap amunt